onsdag 1. desember 2010

3 km!!

I morgen er jeg 6 månder på vei!! Bare 14 uker igjen til lille frk er ute!

Hentet fra babyverden:
Fra 26 uker og 0 dager til 26 uker og 6 dager av svangerskapet.
Vekt: 900 g
Full lengde: 31 cm

OM BARNET
Fosteret er i begynnelsen av denne uken 24 uker gammelt. Hjernebølger begynner å aktivisere hørsels- og synssystemer, og både munn og lepper viser større sensitivitet. Hjernevindingene utvikles gradvis fra nå av. Fosteret begynner nå å reagere på både lys og lyder som kommer utenfra livmoren. Neseborene som til nå har vært lukket, åpnes.

Lungene begynner å bli bedre forberedt på et liv utenfor livmoren hvis barnet skulle bli født for tidlig. Ryggraden vokser for å støtte opp om fosterets vekt. Ryggraden består nå av 33 ringer, 150 ledd og 1000 sener.

Den neste måneden vil være en svært aktiv periode for fosteret, og det vil vokse mye og legge godt på seg.


Treningen i går ble 30 min på mølle! 3 km LØP jeg!!!Hastighet 9 km/t. Det var fantastisk deilig. Lykke følelse!! Selv om lille Frk ligger og trykker noe forferdelig på blæren!!! Det virker som bekkenet har stabilisert seg litt ( lite vondt nå om dagen). Etterpå ble det styrke på hele kroppen, ink ben. Gått ned litt på vektene nå. Knebøy ligger på 30-35 kg, og 12 rep. Samme med markløft. Det viktigste er at du hele tiden har kontroll på buken, magemuskler og teknikken.

I kveld blir det bare PT kunder, og X fit, kanskje jeg rekker litt kondisjon. I morgen blir det 90 min sykkel, og fredag blir det nok en styrkeøkt tidlig på dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar