fredag 25. mars 2011

Mandag er dagen.

Tirsdag 22 mars var det tid for "over termin" kontroll på sykehuset ( da var det 1 uke over) Det innebar vanlig jordmor kontroll, sjekk av fosterlyd - lille frk var ikke særlig samarbeidsvillig, og var mer intressert i å sove, så vet ikke helt hva de fikk ut av det. Det ble også tatt en ultralyd for å sjekke at alt var bra der inne. Det var det.  
Antatt kg på bebis er nå 3.7. Omkrets på min mage er 105 cm


Mandag 28 mars, skal jeg inn igjen kl 08,( 2 uker over)  dersom ikke noe har skjedd innen den tid. Da setter de i gang fødselen. Først med saltvannskateter (for å modnes), om ting ikke starter av seg selv da innen 36 timer, er det inn igjen på sykehuset, og da starter med piller for å fremkalle rier. Så da er hun vel ute tirsdag kveld/natt til onsdag. Så vi får se hva som skjer i helgen.

Har tatt akupunktur onsdag + fredag, for å prøve å sette i gang ting: men en sta liten frk der inne virker det som!!  Lite jeg kan gjøre nå annet enn å vente. Prøver gå 2-3 timers tur hver dag, er jo så deilig vær ute.
Har ikke noen tegn på at ting er i gang - ikke en gang kynnere......

Spennende helg her nå...Er litt lei av å vente nå. Bare litt:)

3 kommentarer:

 1. Hei! Har fulgt bloggen din via min kollega Anna sin blogg og skjønner det er dager om å gjøre før ting skjer. Lykke til! Lille frøken kommer ut, one way or another. Vi er heldige som er fra Norge, ting ordner seg uansett. Hilsen americanmam.blogspot.com

  SvarSlett
 2. Håper alt har gått bra! :-)

  SvarSlett
 3. Hvordan går det med deg? Har du født? Håper alt er bra:-):-)

  Cecilie:-)

  SvarSlett