lørdag 6. august 2011

Vel hjemme...

.. og rett til kiropraktor/fysio. Der fikk jeg tapet achillesen, og det hjalp! Nå har jeg holdt meg i ro i EN uke! Det tror jeg også har hjulpet mye, for nå kjenner jeg ingenting med unntak av når jeg klemmer på. 

Jeg kunne nå gjøre all fysisk aktivitet som ikke gjør vondt ( ikke løping/tung styrketrening), så da er det ut på tur igjen -og sykkeløkter igjen. Så skal jeg tøye godt ( for jammen meg var det stramt bak på leggen!) Tjo ho!!!!

5 kommentarer:

 1. Hei! Hva er du du har vært plaget med? Er selv plaget med akillesen og har brukt noen hundre hos fyso..

  SvarSlett
 2. @Tone. Takk for hilsen. Ja virker som om tape hjelper litt. Ikke så vondt nå lengere:)

  SvarSlett
 3. @Nina.
  Det hele startet med at jeg dagen etter en løpetur våknet opp med vondt i achillesen, akkurat som jeg hadde fått et kraftig slag/blåmerke der.

  Jeg fortsatte å gå, var på spinning, det forsvant litt når jeg varmet opp og kom i gang. Men var like ille dagen etterpå.

  Så var jeg ute og gikk en dag, og plutselig kjentes det ut som achillesen skulle ryke( lurte på hvordan jeg skulle komme meg hjem!)
  klarte ikke gå på foten, men klarte gå uten å bruke achillesen ( ala klumpfot hehe)

  Det var hevelese på achillesen, og når du klemmer på det og beveger den samtidig kjentes det ut som potetmel= betennelse.

  Tok det med ro 1 uke, gikk kun for å gjøre daglig gjøremål., det tror jeg hjalp. Tok også en voltaren 50mg, samt voltarol 12,5 mg de neste dagene ( kom meg ikke til fysio før en uke etter "skaden!)

  Han sa det var en betennelse som ville forsvinne om jeg tøyde mye,( det var stramt oppover leggen!!) iset, og ikke gjorde fysisk aktivitet som fremprovoserte smerte. Han tapet også achillesen for å "dra den litt opp" Skal trene eksentrisk fremover. Lager innlegg på det i løpet av uken:)

  Så får jeg bare se de neste ukene. ..

  vet ikke om det hjalp med info?!

  SvarSlett
 4. Jo takk det hjalp mye! For jeg er palget selv med betennelse og alla beinhinnebetennelse. Så litt om det i bloggen min. Prøver å tøye mye jeg også men føler liksom ikke at det hjelper helt.
  Skal følge ekstra godt med i bloggen din fremmover slik at jeg får se hvilke øvelser du gjør :-)

  SvarSlett