onsdag 11. april 2012

Lunch tips- Omelett muffins

God onsdagskveld. 
Idag har det vært full fart fra morgen til kveld, med trening, 1-års kontroll, baby svømming, lunch med beste jentene, og PT time. 

 
Her er et lite lunch tips om du vil ha en sunn enkel lunch.  "Omelett muffins" Disse kan du fryse ned etter du har stekt de, og varme i folie når det passer. 


Disse lagde jeg etter hva-jeg -har-i-kjølpeskapet-prinsippet - mao litt på slump.


4 egg vispes med håndmixer
Litt vann eller melk
Salt/pepper
Gressløk

Bland i en liten bolle: 
Skinke skåret i biter. 
brokkoli i små stilker. 
Løk/vårløk el purre.


Legg litt av det "tørre" i hver muffinsform (med litt størrelse) og hell eggerøren over. 
Stek på 200 grader til de er gylne (ca 20 minutter, avhengig av ovn)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar