tirsdag 3. april 2012

Streptokokker gå din vei

Torsdag var vi hos legen og tok mange prøver av C, etter at hun har hanglet en godt stund. Stygg hoste, sutrete og noe feber.  Halsprøver, slimprøver, CRP og blodprøver ble tatt, og i dag ringte legen og sa at C har streptokokker. Ikke rart hun har vært ganske så pjusk i det siste! Så da fikk vi fakset over respet, og apocillin er hentet ut. Nå håper vi på bedre tider

Streptokokker: Dette er den "klassiske" halsbetennelsen med hovne mandler, høy feber og svelgvansker. Man kan bli svært syk av dette, men som regel hjelper det hurtig med antibiotika. Iblant kan man få en halsbyll eller andre komplikasjoner. 

I dag har pappa vært hjemme med C, med paracett gikk også feberen ned og formen hennes var bra. De har lekt/hatt teselskap i teltet C fikk i bursdagsgave fra bestevenninnene sine

Teltet får du kjøpt hos MissMuffet på Holmensenteret i Asker. Der har de utrolig mye fint til barneromme. Både til gutter og jenter. 


 

Her håpes det på en hel natt med søvn for store og små. Snart er det påskeferie. Jeg valgte å jobbe i påsken, ettersom P er hjemme. Så kan jeg ta ut de tre dagene utover våren. 
Har litt prosjekter for barnerommet i påsken som jeg skal ta fatt på imorgen.
*Skal vise dere når det er ferdig*
Ønsker dere en god tirsdagskveld

1 kommentar:

  1. Skjønneste C!Håper hun er bedre<3. Så herlig i teltet sitt da, tipper prinsessene kommer til å ha mye moro i det:)

    klemmer:)

    SvarSlett