torsdag 3. mai 2012

Busy thursday

heisan kjære dere som tittet innom
 Idag har det egentlig gått i et. Hadde store planer om interiørblogging i dag, men slik ble det ikke. Staret dagen på Sats, med en treningsøkt som ikke ble som planlagt, i stedet ble det mye core og mye tøying! Var og er så utrolig sur i bena- må være sykkeløkten på tirsdag, for var helt død i går.  Passet egentlig bra at det ikke ble en lang økt i dag,  for C var ikke helt villig til å være så lenge på kids'en

Ble mye med foamrolleren, for å prøve "knuse" noen muskel knuter.  
 
Så bare det avgårde til mormor så C kunne være der, mens jeg fikk fikset masse småting. Det går så mye fortere når man ikke har med seg barn i butikkene. En sliten prinsesse sovnet i bilen....
 
En stresset mamma på sandvika storsenter med en iskaffe (takk Cathrine, tok meg en iskaffe, men rakk aldri sitte ned). Etterpå ble det Ikea, smart Club, Bolina, Bitten, og mange andre små butikker.
Trenger litt input på hva vi vil gjøre her hjemme. Fliser til kjøkken er kjøpt inn. Det ble hvite krystallmosaikkfliser, og ene veggen på soverommet skal males i muskatnøtt.


I morgen er det HELG (bare et par timer med jobb først). Mannen reiser til London på fotballkamp (og skal få med deg en god handleliste), jeg og C skal i burdsdag på lørdag, og ellers bare kose oss hjemme.

Har du noen koselig planer for helgen?

<3<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar