torsdag 5. juli 2012

Enfin - des vacances…

Akkurat nå befinner vi oss i det deilig landet Frankrike. Hit kunne jeg flyttet på dagen. Våknet i dag til sol, varme ,fuglekvitter og lavendelduft. Kan det bli bedre?!

I går ble en hektisk dag, trening først, så pakking og rydding av huset før vi satt kursen for Gardermoen. Turen gikk veldig bra, C oppførte seg så eksemplarisk som en aktiv 1-åring kan gjøre. 
Jeg hadde laget "matboxer" til henne med litt rosiner, kjeks, brødskiver og frukt. I tillegg hadde vi selvfølgelig Ipad'en med masse tegneserier på. Mellom matserveringen og salg av taxfree varer fikk C løpe litt opp ned midtgangen. I tillegg satt det 3 søte jenter bak oss, som gjerne tok C litt på fanget. Der fikk hun tegnet og  fikk deres fulle oppmerksomhet. Luxus for mamma og pappa. 
Hadde også med en flaske med melk, i tilfelle ting skulle skjære seg ved take-off/landing, men der gikk ting veldig bra. 


- sent i går landet vi i Barcelona. 


mannen snik fotograferer meg som prøver finne noe nederst i en veske (veske ALT for liten, så bør vel nesten kjøpe en ny?!)
En sliten C på vei for å hente bilen. 230 km venter på oss. 

Startet dagen i dag med å gjøre stor innkjøp på Carrefour. Jeg bare elsker gå i de store matbutikkene her nede. Det er så utrolig mye godt. Ferske oster, kjøtt, frukt og grønt. 
Ikke rart C til slutt sovnet og mannen ble litt utålmodig. 


Deilig brunch/lunch på terassen"hagen" vår- joggesko er med, så blir nok noen PW eller løpeturer. 
utsikten vår på ene siden.
For en luxus å bare kunne gå ut å plukke frisk lavendel til kjøkkenbordet
Det mamma har vil C også ha... I klær fra Memini  og nye joggesko

Nå venter pizza og sofa på mannen og meg, vi er litt trøtte etter gårsdagen. Ble ikke for mye søvn i natt, så blir en tidlig kveld, og lader opp til en dag i Montepellier

J'adore la vie en France

Gjør du noe spennende i sommer - fortell gjerne.

xxx

4 kommentarer:

 1. Ser nydelig ut vennen!!!! Kos dere :-)

  SvarSlett
 2. ahhhh...fantastisk <3 NYT!!! Hils de andre goingene. klem fra oss

  SvarSlett
 3. Linis: kos deg masse på ferie:):)

  SvarSlett
 4. Linn: takk for det:) håper dere koser dere - dere også. Stor klem til dere alle tre.

  SvarSlett