søndag 13. januar 2013

Kremet kylling i form

Middagen i går ble laget litt på slump etter hva vi hadde i kjøleskapet. Matlysten er ikke på topp om dagen. 

Til 2 personer: 
3 store kyllingfilleer kuttet i biter. 
1 pk bacon ( go' og mager. Kuttet i biter
1/3 paprika
5 cherrytomater
1/3 brokkoli, i små bunter
2 charlotteløk
1 fed hvitløk
3 dl fløte
Basilicum


Sett ovnen på 225 grader. 
Kutt løk og hvitløk og brun i en kjele. Tilsett bacon og fres til gyllen.
Tilsett fløte, paprika, brokkoli  og tomater og basilicum
Smak til med salt og pepper.
(tilsatte litt chilli og cayennepepper i tillegg.)


La putre i noen minutter. 
Rens og skjær opp kylling, og legg dette i en ildfast form
Hell føte mm over kyllingen
og sett i ovnen i 20 minutter

Glemte helt å ta bilder etter den var stekt- kom på det da formen var tom... 

Vi hadde natur ris til, men her kan du like gjerne ha fullkorn pasta til

Bon appetit

1 kommentar:

  1. Denne så veldig god ut! Den skal prøves i dag:-) takk for at du deler!

    SvarSlett