fredag 19. april 2013

Denne ukens trening

God morgen spreke jenter. 

Her var vi oppe lenge før hanen galte i dag. Denne uken har bare flydd, vært litt mer hektisk enn vanlig. Startet uken med en god intervalltime på Elixia, tirsdag og onsdag ble det tur med lillebror, mens 2 økter ble gjennomført på torsdag. En sykkeløkt og en styrkeøkt med PT. Endelig startet opp igjen - nå venter 14 uker med PT trening! Absolutt verdt hver kr. 

Har nå kommet i gang med litt mer strukturert styrketrening. Enda mye fokus på stabilisering, og ikke alt for tungt enda. 


Var i går å sjekket magemusklene, det gjenstår litt før de er sammengrodd igjen. Skal tilbake om noen uker, for å sjekke, evt ta ultralyd. Det er jo en fare for at de ikke kommer til å gro helt sammen.  Hos de fleste kommer magemusklene sammen igjen i løpet av noen uker.  Mange slanke, veltrente kvinner som har båret et stort barn( mine var hhv 4 +37 kg) eller tvillinger til termin opplever en slik muskeldeling. Kommet et eget innlegg på dette. 


Nå venter ny sykkeltime- riktig nok for eldre, så blir ikke så hard time. Mange sykkeltimer har blitt laget denne uken - det tar litt tid, men da får man den musikken man ønsker.

Nå er det jammen meg på tide med litt frokost. 
Ha en fantastisk fredag dere -ikke mange timene igjen til helg. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar