lørdag 8. juni 2013

Tre dager i Paris

Turen gikk til Paris. Mannen kan å overraske!!En fantastisk by, som jeg bare eeeelsker. Vil tilbake!
Vi dro med Norwegian tirsdag kl 1830. 2 t 10 min flytur er helt overkommelig med en liten bebis. 
Vi bodde på Hotell Zezz, supert hotell i 16e arrondissement. rett ved Eiffeltårnet. Kort vei å gå til butikker og restauranter.


Middag ble inntatt på nærmeste restaurant, ettersom klokken allerede var 2230. 


Vi valgte å ikke ha frokost å hotellet, men heller finne et fransk bakeri/fortausecafe. Ettersom vi hadde med mini, var det ingen fare for å sove bort dagen.  Boulangerie et pâtisserie kjeden Paul har flere restaurantr i Paris. Her får du de ferskeste bakerivarene, kaffe, juicer, salat og selvfølgelig vin. 

Er du i Paris, må du absolutt legge turen innom Laduree Paris. De beste makronene, og andre kaker. Vær tidlig ute om du skal på Champs Elysee. 


Vi hadde noen late dager, koste oss i parker, gikk gatelangs. Absolutt å anbefale, bare nyte atmosfæren, se på folk, og unngå store lange køer. 

Eiffeltårnet åpner 0930, dette er køen 0845... ..


Torsdagen startet vi med frokost i Jardin du luxembourg. Der finnes det liten cafe: Pavillion de la Fontaine. Her kan du sitte under et tre og bare nyte utsikten av en fantastisk hage, franskmenn og turister som haster forbi i store grupper. 


Deretter gikk turen videre opp til Latinerkvarteret, der det er cafeer på hvert hjørne, mange unike og koselige butikker, ( her skal vi bo neste gang). Anbefaler å sette seg på en cafe og bare nyte livet. Det ble ikke så mye shopping, ettersom det var så utrolig deilig vær, og mini ikke var overbegeistret over butikker. Lager et eget innlegg på shopping. 

Siden vi gikk forbi Louvre, ble det et bilde her også, og en pust i bakken ved fontenen. 


Åhhhh lengter allerede tilbake. 
3 fantasiske dager. Hvor vi bare kunne nyte hverandre, livet og Paris. Ingenting vi skulle gjøre, shoppe eller få med oss. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar