mandag 15. juli 2013

Home sweet home.


Vi er vel hjemme igjen i Norge. Etter noen fantastisek dager i Geneve. Litt deilig å komme hjem også, ettersom alt av rutiner forsvant i ferien. På godt og vondt. Storesøster var skjelden i seng før 23, og sov til 09-10 tiden. Lillebror derimot var i seng 21, og sov til 07. 

Nå er leggerutiner på plass, begge sover nå (iallefall i seng kl 1930!) da blir det litt voksentid. Vinen er byttet ut med vann og osten med grønnsaker for mor.  Veldig deilig å unne seg litt ekstra i ferien, da finner man ekstra motivasjon til sunt kosthold når man er tilbake igjen.

Hverdagen kom fort - mannen skal jobbe noen dager nå, før vi tar litt mer ferie. 

Å reise med 2 barn kanskje ikk det jeg hadde gjort alene. 3 bager (vi hadde bare 2 på vei ned?!) 2 vogner, bilsete, håndbaggasje (overfylt av bleier, leker og mat) og 2  barn. Avreisen var ikke før kl 21, så det sa jeg selv at storesøster kom til å få noen "trassalder" anfall. Etter bagasjen var sjekket inn, og vogner sendt på spesialbagasjen var det bare å komme seg igjennom sikkerhetskontrollen.  Av erfaring valgte vi å ta med bilsetet til lillebror inn på flyet (sjekket på forhånd at det var plass). Da får du det med en gang du lander, slik at du slipper gå rundt å bære på han til spesialbaggasjen har kommet. Den kommer som regel ALLTID sist!

Flyturen gikk sånn ca greit, med litt bestikkelser og 2 raseriutbrudd. Storesøster nektet å ha på selen på flyet. Bare eeeeelsker 2-års alderen. 


Det var deilig å kunne sette seg i bilen på gardemoen og kjøre hjem.  Neste gang skal vi i midlertidlig betale for tjenesten å få bilen levert. Denne gangen endte det med at mannen og storesøster tok bussen for å hente bilen.

Nå blir det sommerferie i Norge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar