mandag 28. oktober 2013

Rise n shine


God mandag morgen. 
Her har vi vært oppe en stund allerede, klokken er 0614 i skrivende stund. Ikke så lett å omstille de små på denne vintertiden. Håper det justerer seg ganske så fort. 0510 er litt tidlig for meg... Lillebror våknet med feil ben, så han er allerede lagt igjen. Når jeg først har våkner klarer jeg ikke sovne igjen... 

Her har mor snart kommet seg til hektende igjen. Etter dager med mannen borte og syke barn har det ikke vært så mye overskudd til annet enn å være sykepleier, hushjelp, kokk og mamma.

Har riktignok fått gjort litt annet: vært på Ikea, kjøpt inn hyller til kjellerbod, ryddet i gamle kasser, solgt en hel haug på finn.no.

Ikea med lillebror på magen, funket bra det. Må man så man. Og til alle dere som glodde da man lastet opp på trillen med "baby" på magen, av og til kan man ikke vente på at mannen skal komme hjem for å dra på Ikea... utålmodig?! jepp.En tur på Tjuvholmen ble det også. Fantastisk i høstsolen. Vi skriver snart 1 november, men jammen var det ikke noen vasset i sjøen.

 

Her venter ny uke. Denne uken med mannen hjemme!  I dag skal jeg få trent ordentlig igjen, samt en tur ut å fikse noen til veggene i stuen. 2 mnd igjen av permisjonen. Begynner 50 % fra januar. Kjenner jo at det faktisk skal bli litt deilig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar