lørdag 2. november 2013

Tur i marka og bålgrilling.

For en 2.november det har vært. 
Jeg elsker høsten, men denne høsten har overgått alt. I dag pakket vi sekken og dro på tur.  I sekken haddde vi ved, frukt, pølser, lomper og pinnebrød. Storesøster gledet seg veldig til tur i skogen. Denne gangen dro vi bevisst med en vogn, slik at storesøster kunne gå selv. Det gikk ganske greit, selv om skuldrene til pappa var ganske gode å ha av og til.

Oppskrift på pinnebrød: ( ca 8 pinnebrød)

2 dl hvetemel
2-3 dl sammalt spelt
5 ss olje. 
1.5 dl vann. 
2 ss bakepulver. 

Bland det tørre, hell i det våte og elt godt. Om deigen er klissete, tilsett litt mer mel. Legges i en pose (smurt med litt olje så klisser ikke deigen så mye), klare til å brukes. Pinner finner du i skogen, spikkes til. Surr litt deig rundt pinne og hold over bålet ( ja det tar tid før det er ferdig!) Så lenge at min datter mistet interessen før brødet var ferdig, og gikk løs på pølsene.  
For et vær! Og for noen farger. Gleder meg allerede til noen flere trilleturer neste uke. Nå er det bena høyt og resten av Skal vi Danse. . 

Happy Saturday

1 kommentar:

 1. Hei!

  Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.

  Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.

  Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine blogger og nettsteder.

  For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

  Ha en fin dag!

  Vennlig hilsen,
  Elin
  Alleoppskrifter.no

  SvarSlett